Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fast slim (slăbire rapida)

Fast slim-ul (Slabirea Rapida) este un program inserat in aparatul de electrostimulare si este folosit pentru obtinerea efectelor rapide in lupta cu arderea grasimilor.Aceasta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde.

Este o functie de ”frumusete-instant” la care recurgi cand se impune o solutie de moment foarte rapida (un eveniment peste scurt timp) sau cand doresti sa slabesti rapid si nu ai timp de asteptat. Este o metoda total non-invaziva, nu are efecte negative pe termen scurt sau lung,iar pentru rezultate remarcabile se recomanda intensitati mai mari de 3-4 si sa faceti 2-3 sedinte o data.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor,care duc la scaderea rapida in centimetri,electrostimularea creste metabolismul,circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective,facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Tratamentul trebuie efectuat fara pauze,cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin consumul a cel putin 2 litri de apa plata zilnic.

Abonați-vă pentru a fi la curent cu ultimele promoţii!

Subscribe for the updates!

Recepție Contour

Programări