Skip to content Skip to footer
Echipa Contour Center
Despre noi

Contour Center

Centrul de Remodelare și Întreținere Corporală Contour Center este specializat în tratarea și combaterea aspectelor inestetice ale corpului (slăbire, îndepărtare celulită și vergeturi), prin proceduri non-invazive și relaxante (Dermocell Expert, Vacuum, Power Plate,electrostimulare, masaj, împachetări, tratamente corporale,bronzare organică, epilare definitivă laser).

Relaxare
100%
Silueta dorită
100%
Calitatea serviciilor
100%
De ce

Contour Center?

Centrul nostru de slăbire se adresează doamnelor și domnișoarelor care doresc să își modeleze sau să își mențînă o siluetă de invidiat, fără centimetri în plus și fără celulita.

Numai aici puteți beneficia de consultanță și îngrijire în domeniul esteticii corporale, de discreție și de profesionalism din partea personalului specializat. " CONTOUR CENTER" este creat și conceput în așa fel încât să reprezinte acea oază de liniște și relaxare de care aveți nevoie pentru a reintră în formă, pentru a dobândi și a va menține silueta dorită.

Receptie Contour Center Remodelare Corporala
Remodelare corporala Contour Cetenr

Aparatele de ultima generatie, folosirea de produse estetice profesionale, personalul specializat si amabil, gata oricand sa va ajute, serviciile de exceptie , asigura reusita in 100% din cazuri.
Pentru a fi suple si frumoase in orice moment, noi va asteptam la Contour Center!

NOI DAM CONTUR FORMELOR!

Testimonials

ce spun clienții noștri

Excelente servicii! Locația primitoare și eleganta. Personalul amabil și profesionist! Felicitări! Recomand cu încredere!

Gabriela Bâzâitu

Client

Personal extrem de amabil și bine pregătit! O șefa drăguță, mereu prezenta și toată lumea e atent la nevoile tale!

Iszabela Milea

Folosindu-ma de tehnologie, apreciez mai mult oamenii!

Dupa ceva timp (ani) am reluat un abonament de electrostimulate. Pentru mine e testat, da rezultatele dorite. Am incercat acum si DERMOCELL pare un masaj cu intensitate reglabila, utilitatea o inteleg ( pt drenaj si multe altele…. ), dar a fost si relaxant.
Nu sustin remodelarea corporala fara sport, dar am perioade in care nu ajung din diverse motive… cardio fac zilnic…. pe strada/la volan/alergand dupa juniorul meu… 🤣🤣🤣🤣.

Personalul l am regasit la fel de amabil si explicit!

Marilena Petcu

Client

Abonați-vă pentru a fi la curent cu ultimele promoţii!

Subscribe for the updates!

Recepție Contour

Programări