Skip to content Skip to footer

Epilare definitivă

Soprano Ice Titanium este o tehnologie de laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității.

Procedurile sunt rapide, ușoare, lipsite de durere și confortabile pentru client, asigurând cele mai bune rezultate.

Dispunând de tehnologia exclusivă 3D, Soprano Titanium combină trei cele mai eficiente lungimi de undă ale laserului, într-un singur aplicator, care vizează simultan diferite adâncimi ale țesuturilor şi structuri anatomice în interiorul foliculului păros. Prin combinarea absorbției și a penetrării diferitelor lungimi de undă, împreună cu extinderea acoperirii zonei de tratament, Titanium asigură confort crescut și scade numarul sedintelor de întreținere. Soprano Titanium este cel mai sigur și mai eficient tratament de îndepărtare a părului disponibil astăzī.

Tehnologie tridimensională pentru o soluţie superioară de îndepărtare a părului.

Laser Dioda-810 nm : Această lungime de undă este folosită pentru tipurile de piele mai închise şi vizează firele de păr închise la culoare și groase. Acționează asupra a 80% dintre firele prezente pe corpul unui om. Are o adâncime moderată de penetrare a țesuturilor pentru a trata zone precum brațele, picioarele, obrajii şi bărbia.

Yag- 1064 nm : Este cea mai penetrantă lungime de undă și este ideal pentru tratarea firelor de păr cu rădăcină ascunsă adânc în piele, precum cele care pot apărea în axile și în zona pubiană și vizează părţile cele mai profunde ale foliculului pentru cel mai eficient tratament de depilare cu laser posibil. Este lungimea de undă laser care targetează fluxul sangvin care alimenteaza foliculul, distrugând celulele stem care fac posibilă regenerarea rădăcinii.

Alexandrite – 755 nm: Această lungime de undă este utilizată pentru a viza o gamă extinsă de culori şi tipuri de păr, este lungimea de undă care acţionează asupra firului de păr blond sau roșcat, inclusive asupra părului subţire și părului care are o culoare deschisă. Lungimea de undă laser Dioda nu are nici un efect asupra acestor fire de păr.

 

ICE Plus este o tehnologie avansată care răcește continuu pielea și asigură o temperatură reglabilă pe toată durata tratamentului. Aplicatorul de safir ICE Plus  minimizează riscurile epidermice, menținând în același timp căldură în dermă, acolo unde sunt tratați foliculii de păr. Temperatura rămâne controlată și constantă, ceea ce contribuie la eficiența diodei. Clientii se pot bucura acum de o experiență complet lipsită de durere, răcoroasă și confortabilă pe durata sesiunii.

Tehnologia SHR

SHR™ este singura metodă de epilare cu laser dovedită clinic care este practic nedureroasă și este cea mai sigură metodă de epilare cu laser pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea închisă la culoare și bronzată. Metoda sa unică de încălzire treptată și de aplicare a unui singur impuls deteriorează eficient foliculul pilos și împiedică reluarea creșterii, prevenind în același timp lezarea țesutului înconjurător. SHR™ afectează melanina din piele folosind o metodă unică, permițând ca procedura să fie efectuată în orice moment al anului, precum și pe pielea bronzată. În plus, expunerea la soare este mai puțin traumatizantă pentru piele în urma tratamentului SHR.

Beneficiile Multiple ale Epilării cu Soprano Ice Titanium

  1. Eficacitate pe Diverse Tipuri de Piei și Păr: Datorită combinației de lungimi de undă, Soprano Ice Titanium este eficient pe aproape toate tipurile de piele și păr.
  2. Tratamente Mai Rapide și Eficiente: Sistemul permite acoperirea unei suprafețe mari în timp scurt, făcând tratamentele mai rapide fără a compromite eficacitatea.
  3. Confort Maxim: Tehnologia ICE asigură răcirea suprafeței pielii în timpul tratamentului, ceea ce reduce disconfortul și riscul de iritații.
  4. Rezultate Durabile: Pacienții experimentează o reducere semnificativă a creșterii părului după un număr de sesiuni, oferind rezultate de lungă durată.
  5. Minimizarea Durerii: Spre deosebire de alte metode de epilare, Soprano Ice Titanium oferă o experiență practic lipsită de durere, fiind ideală pentru persoanele cu sensibilitate la durere.

 

 

Întrebare: Câte ședinţe sunt necesare pentru epilarea cu laser?

Răspuns: Întregul păr de pe corpul uman se află in 3 stadii diferite de creștere și nu este posibila eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședinţă. Durata tratamentului/ședinţelor variază şi în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al tenului, de grosimea și de densitatea firelor. Astfel sunt necesare pentru un tratament complet si corect, in medie, între 6 și 8 sedinte.

Întrebare: La ce interval de timp se se fac ședinţele de epilare cu laser?

Răspuns: Primele 2-3 ședinţe se fac la interval de 6 saptamani, apoi se crește intervalul la 8 săptămâni,apoi la 10-12 săptămâni spre finalul tratamentului, în cazul tratamentului de epilare cu laser pe corp.

Pe faţă, şedinţele se fac la un interval de 3 – 4 săptămâni. Aceste informații sunt generale, fiecare persoană primind tratament personalizat în funcție de nevoile sale

Întrebare: De câte ședinţe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Răspuns: Fiecare ședinţă produce distrugerea firelor de păr care sunt în faza activä de creştere. Foliculii piloși nu cresc niciodată in același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.

Prin urmare, sunt necesare mai multe ședinte pentru a distruge firele de păr aflate în stadiu de repaus la momentul tratamentului. Pe lângă aceasta, numărul de sesiuni depinde și de anumiți factori individuali cum ar fi vârsta, sexul, statusul hormonal, zona tratată, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de păr.

De obicei, sunt necesare între 6 si 10 ședinţe. După prima ședința se obține o rărire a firelor de păr din zona tratată de aproximativ 30%, vizibilä la 2 săptămâni după tratament. Intrucât nu există epilare definitivă, ci o reducere permanentă și progresivă a pilozității nedorite, sunt necesare tratamente de întreținere la intervale mai mari.

Recomandări înainte de tratamentul epilării cu laser:

Evitaţi expunerea la soare/solar 3 zile înainte de tratament (depinde de fototipul pielii)

Nu aplicați autobronzante cu o săptămanä înainte de tratament.

Oprirea medicațiilor care pot cauza fotosensibilitate cu 2 săptamani inainte de tratament, inclusive medicaţia topică (creme cu retinol, retin A, etc).

Înainte de tratament nu aplicați pe zona care urmează a fi tratată loţiuni parfumate, parfumuri, deodorante cu alcool sau creme cu filtru solar.

Radeți foarte bine pārul in ziua tratamentului de epilare cu laser pentru a evita pierderea de energie luminoasă la suprafaţa pielii,

‣ Pentru zona de inghinal total, dacă sunteţi la menstruaţie, reprogramați ședinta de epilare cu laser.

 

Recomandări după ședinţele de tratament ale epilării cu laser:

Evitaţi expunerea la soare/solar 3 zile după ședinţa de epilare cu laser

Pentru zona de axile NU se va folosi deodorant cu alcool 48 ore de la tratament.

Pentru zona feței aplicaţi crema cu SPF 50 cel puțin 48 ore după tratament.

După tratament pielea va fi sensibilă la căldură în următoarele 48 ore, timp în care nu se fac duşuri sau băi fierbinți

Nu folosiți tehnici de exfoliere a pielii (pe zona tratată) minim o săptămână după ședinţa de epilare cu laser.

Între sedintele de epilare cu laser folosiți doar lama de ras.

 2 zile după ședinţa de epilare cu laser evitaţi mersul la sală, saună, masaj şi inot.

Va fi nevoie sa pui pauza anumitor tratamente medicamentoase

La fel ca in cazul epilari cu ceara, epilarea definitiva cu laser nu este compatibila cu anumite tratamente medicamentoase.Se recomanda ca orice fel de medicamente care cauzeaza fotosensibilitate sa fie suspendate (sau incheiate) cu cel putin o saptamana sau doua inainte epilarii. Aici intra medicamentele care includ retinoizi si acizi AHA (alfa hydroxyl), medicamente antiinflamatoare, anumite tetracicline, anti-acneice, antidepresive, antidiabetice, antihistaminice si chiar anumite antibiotice. In mod logic, pe intreaga perioada a sedintelor de epilare cu laser e recomandata suspendarea tratamentelor interne care stimuleaza cresterea parului.

 

Epilarea definitiva este o procedura estetica prin care poti scapa de parul de pe corp. Aceasta foloseste aparatura de ultima generatie, precum E-Light pentru epilarea IPL si Diode, in cazul epilarii cu laser. Epilarea definitiva functioneaza prin distrugerea de la radacina a firelor de par

Recomandări după ședințele de tratament ale epilării cu laser:
* Evitați expunerea la soare/solar 3 zile după ședința de epilare cu laser.
* Pentru zona de axile NU se va folosi deodorant cu alcool 48 ore de la tratament.
* Pentru zona feței aplicați crema cu SPF 50 cel puțin 48 ore după tratament.
* După tratament pielea va fi sensibilă la căldură în următoarele 48 ore, timp în care nu
se fac dușuri sau băi fierbinți.
* Nu folosiți tehnici de exfoliere a pielii (pe zona tratată) minim o săptămână după
ședința de epilare cu laser.
* Între ședințele de epilare cu laser folosiți doar lama de ras.
* 2 zile după ședința de epilare cu laser evitați mersul la sală, saună, masaj și inot.

 

Recomandări înainte de tratamentul epilării cu laser:
* Evitați expunerea la soare/solar 1-2 săptămâni înainte de tratament (depinde de
fototipul pielii).
* Nu aplicați autobronzante cu o săptămână înainte de tratament.
* Oprirea medicațiilor care pot cauza fotosensibilitate cu 2 săptămâni înainte de
tratament, inclusiv medicația topică (creme cu retinol, retin A, etc).
* Înainte de tratament nu aplicați pe zona care urmează a fi tratată loțiuni parfumate,
parfumuri, deodorante cu alcool sau creme cu filtru solar.
* Radeți foarte bine părul în ziua tratamentului de epilare cu laser pentru a evita
pierderea de energie luminoasă la suprafața pielii.
* Pentru zona de inghinal total, dacă sunteți la menstruație, reprogramați ședința de
epilare cu laser.
Va fi nevoie sa pui pauza anumitor tratamente medicamentoase
La fel ca in cazul epilarii cu ceara, epilarea definitiva cu laser nu este compatibila cu
anumite tratamente medicamentoase. Se recomanda ca orice fel de medicamente care cauzeaza fotosensibilitate sa fie suspendate (sau incheiate) cu cel putin o saptamana
sau doua inainte epilarii. Aici intra medicamentele care includ retinoizi si acizi AHA (alfa
hydroxyl), medicamente antiinflamatoare, anumite tetracicline, anti-acneice,
antidepresive, antidiabetice, antihistaminice si chiar anumite antibiotice. In mod logic, pe
intreaga perioada a sedintelor de epilare cu laser e recomandata suspendarea
tratamentelor interne care stimuleaza cresterea parului.


E necesara o minima pregatire a pielii
Exista cateva do’s & don’ts pe care le-am descoperit pe parcurs.
In primul rand, e obligatoriu sa iti razi acasa zonele alese pentru epilare. Cu cat o faci
mai aproape de programare, cu atat mai bine. Iar cand spun „mai aproape”, e vorba de
ore: de preferat sub 12 ore, ideal ar fi cu 3-4 ore inainte.
In cazul in care uiti de o zona (sau nu manuiesti aparatul de ras cu suficienta
dexteritate), esteticiana va folosi unul de unica folosinta. Ti-l arata, sigilat, si iti poate da
o mana de ajutor.
Nu folosi crema sau unt de corp inaintea programarii. Indeparteaza, cu un servetel
umed, deodorantul sau antiperspirantul aplicat in dimineata respectiva. Toate aceste
produse nu fac decat sa minimizeze eficienta procedurii, ceea ce inseamna ca e posibil
ca sedinta sa nu aiba rezultatul scontat. Le poti aplica la finalul procedurii, inainte de a
te imbraca.


Da, exista rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta. Veti urmari cu uimire cum trec
zilele din calendar si, ei bine… nu apare nici un fir de par.
Dar vor exista si perioade in care veti fi dezamagite sau nerabdatoare. „De ce continua
sa apara, nu ar fi trebuit sa nu mai creasca?” si „Cat mai dureaza?” si „Tu cand si unde
ai observat cea mai mare diferenta?” si „Chiar trebuie sa merg la 8 sedinte?” au fost
cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit din partea voastra.
Pai, cum sa va spun… Firele de par continua sa apara si sa creasca pe intreaga
perioada a tratamentului pentru ca si voi sunteti inca vii.

DAR:
– nu TOATE firele de par pe care le aveati inainte continua sa creasca si apara, pentru
ca unele dintre ele au murit la fiecare sedinta. Altfel spus: fire de par mai apar, dar mult
mai putine, si de la o data la alta, din ce in ce mai putine. Daca sunteti sincere si
obiective, veti recunoaste ca asta e realitatea.
– epilarea definita cu laser e o procedura minunata, dar nu e o minune. Si chiar si o
minune are nevoie de 3 zile, nu? Respectati numarul de sedinte recomandate si fiti
realiste. Nu exista imbunatatiri sau schimbari peste noapte;
– rezultatele vor fluctua de la o sedinta la alta. Veti avea sedinte dupa care veti vedea o incetinire sau reducere spectaculoasa a aparitiei firelor de par, asa cum veti avea si
cateva sedinte in care nu veti vedea mari diferente. Ele (diferentele) tin de momentul in
care are loc epilarea si etapa din ciclul de viata al firului de par – exista etape de
crestere, de repaus si de cadere. Firele de par de pe corpul nostru cresc asincronizat.
Adica: fiecare zona si fiecare fir de par are propriul ritm, nesincronizat nici cu zona
alaturata, nici cu firul de par vecin. Nu le puteti reprograma sa creasca altfel. De aceea
e nevoie de mai multe sedinte, la un anumit interval de timp si pe o anumita perioda:
pentru ca laserul sa poata ajunge la toate firele de par, in toate etapele lui.
In sfarsit, vreti sa stiti daca veti ramane permanent „chele”? O data incheiat numarul de
sedinte recomandat, in majoritatea cazurilor nu mai cresc decat cateva – foarte putine –
fire razlete, fine, rare, decolorate. Pe anumite zone hormono-dependente (barbie, buza
superioara, zona inferioara a abdomenului) pot fi necesare cateva sedinte suplimentare.
Altfel, pentru o persoana cu fiziologie echilibrata se mai recomanda o singura sedinta
pe an, preventiva si pentru intretinerea rezultatelor. Pe de alta parte, parul nu va mai
creste niciodata la fel cum crestea inainte de a incepe tratamenul.

Întrebări

despre epilarea definitivă

Este în prezent cel mai bun sistem progresiv de îndepărtare a părului, o
procedură sigură, rapidă si nedureroasă, care îndepartează permanent firele nedorite
de păr în siguranță, confortabil și fără durere.

Răspuns: Tratamentul de epilare cu laser este cu adevărat eficient și rezultatul durează
ani buni, chiar toată viața dacă este dus până la capăt, fără întreruperi și bineînțeles
dacă sunt urmate cu strictețe recomandările făcute de către specialiștii noștri în epilare
cu laser, Întreținerea de după tratament fiind una dintre cele mai importante
recomandări.

Întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite de creștere și nu
este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință. Durata
tratamentului/ședințelor variază și în funcție de vârstă, sex, pigmentul părului și al
tenului, de grosimea și de densitatea firelor. Astfel sunt necesare pentru un tratament
complet și corect, în medie, între 6 și 8 ședințe.

Acesta produce un fascicul de lumină capabil să traverseze pielea într-o
fracțiune de secundă, iar pielea nu simte caldura pentru că nu are timp să reacționeze.
Persoana tratată va percepe un confort absolut chiar și pe zonele cele mai delicate.
Atenție! Experiențele anterioare neplăcute cu tehnologia învechită de epilare cu IPL nu
au nicio legătura cu tehnologia laser folosită de noi.

– evită epilarea cu ceară cu 15 zile înainte de îndepărtarea părului cu laser
– utilizează cu 1 zi înainte de tratament lama de ras pe zona care va urma să fie epilată
– când te razi cu lama evită iritarea zonei folosind apă și produse specifice
– nu utiliza deodorant cu alcool pe zona ce urmează a fi tratată
– nu utiliza cremă sau loțiune de corp pe zona ce urmeaza a fi tratată

– cu o săptămână înainte și o săptămână după sesiunea cu laser, evită expunerea la
soare sau la solar.

 Tot corpul se poate trata, mai puțin anumite zone și anume: scalp, ureche,
nas, membranele mucoase, pielea rănită sau cu probleme, zona ochilor și zona dintre
sprâncene.

Pentru minori este necesar consimțământul scris al unui părinte și
bineînțeles să îndeplinească anumite condiții: să aibă minim un an menstruație
regulată, să nu fie probleme hormonale și de preferat să treacă de perioada de
adolescență, când organismul trece prin schimbări hormonale.

Metoda de îndepărtare progresiv definitivă a firelor de păr cu laser are un
rezultat bun, însă în cazul acesteia nu sunt studii care să evalueze siguranța folosirii în
timpul sarcinii. Dacă și înainte de a rămâne însărcinată excesul de păr era ceva
deranjant pentru tine și-ți dorești să scapi pentru totdeauna de el, această tehnica este
o opțiune bună. Însă poate fi dureroasă sau poate provoca disconfort.
Dacă alegi să folosești îndepărtarea excesului de păr cu laser, evită zona sânilor, mai
ales în ultimul trimestru de sarcină, în special dacă vei alăpta. De asemenea, în ultimele
săptămâni este bine să eviți și zona abdominală, deoarece este foarte sensibilă.
Va fi necesară și o recomandare scrisă de la medicul obstetrician care să autorizeze
acest tratament estetic în timpul sarcinii.ut

Numărul de sedințe recomandat persoanelor cu astfel de probleme este mai
mare decât în mod normal. Se recomandă o combinație de tratament medicamentos
(după o vizită la doctorul specialist) împreună cu epilarea laser.
Epilarea cu laser efectuată în cazul persoanelor cu probleme hormonale, dacă nu a fost
tratată cauza în prealabil, este o procedură efectuată în zadar, dumneavoastră pierzând
timp și bani, iar părul va crește într-o proporție destul de mare înapoi.
Pentru o bună colaborare, țineți cont de recomandările făcute.

Primele 2-3 ședințe se fac la interval o lună, apoi se crește intervalul la 6
săptămâni,apoi la 8 săptămâni spre finalul tratamentului, în cazul tratamentului de
epilare cu laser pe corp. Pe față, ședințele se fac la un interval de 3 – 4 săptămâni.
Aceste informații sunt generale, fiecare persoană primind tratament personalizat în
funcție de nevoile sale.

Fiecare ședință produce distrugerea firelor de păr care sunt în faza activă de
creștere. Foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces
ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.
Prin urmare, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în
stadiu de repaus la momentul tratamentului. Pe lângă aceasta, numărul de sesiuni
depinde și de anumiți factori individuali cum ar fi vârsta, sexul, statusul hormonal, zona
tratată, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de păr. De obicei, sunt necesare
între 6 şi 10 şedinţe. După prima ședință se obține o rărire a firelor de păr din zona
tratată de aproximativ 30%, vizibilă la 2 săptămâni după tratament. Întrucât nu există
epilare definitivă, ci o reducere permanentă și progresivă a pilozității nedorite, sunt
necesare tratamente de întreținere la intervale mai mari.

Nu. Epilarea definitivă este o metodă sigură și eficientă pentru zona inghinală
(labii, interfesier) unde pielea este mai sensibilă.

Foliculita, hirsutism.

Foliculita se caracterizează prin mici papule roșiatice datorate inflamației la nivelul firului
de păr și se pot dezvolta oriunde pe corp. O dată distrusă rădăcina, nu se mai poate
dezvolta inflamație la acest nivel.
Hirsutismul este o afecțiune endocrinologică și afectează femeile cauzând apariția de
păr gros, închis la culoare în zone precum: mustață, bărbie, perciuni, areole mamare.
Pe lângă tratamentul medicamentos specific, epilarea cu laserul este extrem de utilă.

Abonați-vă pentru a fi la curent cu ultimele promoţii!

Subscribe for the updates!

Recepție Contour

Programări