Skip to content Skip to footer

Electrostimulare

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi.

Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
De fapt, electrostimularea este un fel de fitness intensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangvina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei, atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen.Professional 24 Pads este un aparat care poate satisface si cele mai exigente gusturi: numar maxim de electrozi – 24, este integral computerizat beneficiind de performantul microprocesor ATMEL ,are 9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer : program general de slabire, tonifiere si anticelulitic; drenaj limfatic; lifting facial nechirurgical; program de fermitate bust; program de tonifiere si tratare a celulitei; program de relaxare; program intensiv de slabire ultra-rapida; program de slabire abdominala; remodelare si slabire pentru solduri si coapse. Beneficiaza de ultima inovatie in domeniu, curentul Slimwave, care actioneaza atat pe orizontala cat si pe verticala (izometric si izotonic), fapt ce sporeste considerabil eficacitatea tratametului si care prezinta avantajul ca scade la minim senzatia de disconfort.

Functii multimple: slabire localizata, tratament anticelulita, drenaj limfatic, slabire ultra-rapida, fermitate bust, relaxare. Ultima inovatie in domeniu -curentul Slimwave-care face ca rezultatele sa fie vizibile imediat.

Abonați-vă pentru a fi la curent cu ultimele promoţii!

Subscribe for the updates!

Recepție Contour

Programări