Impachetari cu boia(ardei iute)

Tratament (impachetare) cu ardei iute, anticelulitica. Extractul de ardei iute ajuta la dizolvarea si eliminarea grasimilor depozitate in tesutul conjunctiv. Datorita arderii grasimilor, are efect de slabire. Utilizarea regulata contribuie la reconstruirea pielii obosite, imbatranite, iar pe langa acestea, curata venele si sistemul limfatic. Se recomanda atat sportivilor, cat si tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca.

Impachetari cu ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut de catre multi dintre noi ca si un leac miraculos, care ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Polifenolul si catehinele continute neutralizeaza radicalii liberi, alcaloizii actioneaza ca si stimulanti ai sistemului nervos, iar cofeina ajuta la arderea grasimilor.

Toate acestea fac ca ceaiul verde sa fie un anti-oxidant puternic. Prin tratamentul cu impachetare cu gel a tesutului conjunctiv, efectele se pot multiplica datorita cresterii numarului de substante active.
Poate fi folosit si de persoanele cu fragilitate capilara sau varice,cat si in tratarea vergeturilor.

Impachetari cu alge

Recomandat pentru impachetari anticelulitice.Datorita combinatiei dintre sarurile marine si alge ,acest gel realizeaza o detoxifiere dubla,prin indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior.Grasimile dizolvate sunt transportate prin fluxul sanguin,fiind mai apoi eliminate.Impachetarea cu alge are efect de slabire,de curatare si detoxifiere.Poate fi folosit si de persoanele cu fragilitate capilara sau varice.

Impachetari Criogel

Este un gel care se aplică prin masaj uşor pe zona de tratament, până la absorbţia totală. Produce o puternică senzaţie de relaxare şi prospeţime, datorită scăderii de temperatură şi activării microcirculaţiei sanguine pe zona tratată. Produce un efect de drenaj ce eliberează toxinele şi acumulările de grăsime. Tonifică musculatura, redă fermitatea pielii şi relaxează picioarele obosite.
Conţine:

camfor, o substanţă hidroaromatică cu acţiune antiinflamatorie, antinevralgică , stimulatoare a circulaţiei sanguine;
menthol, cu efect antipruriginos şi aromatizant, care stimulează circulaţia sanguină periferică, conferind produselor efect antiinflamator;
extract de alge marine Fucus Vesiculosus, bogat în iodine organice şi minerale ce activează microcirculaţia sanguină, antrenând substanţele toxice spre zonele de unde pot fi eliminate mai uşor.

 

 

 

Tratamente

introimage

Impachetari corporale Bruno Vassari

Impachetari corporale Bruno Vassari Bruno Vassari este o linie dermocosmetica moderna, conceputa pentru ca fiecare tr... read more

introimage

Fast slim-ul (Slabirea Rapida)

Fast slim-ul (Slabirea Rapida) este un program inserat in aparatul de electrostimulare si este folosit pentru obtinere... read more

introimage

Impachetari boia, ceai, alge, criogel-namol Sea of Life

GAMA DE PRODUSE SEA OF LIFE Gama de produse Sea of Life,100% natural, aduce beneficiile tratamentelor de la Marea Moa... read more

www.vozvodimdom.com